Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Sportiskola szakosztályai

Cookies

Két Magyar Bajnoki címet és egy ezüstöt szereztünk Kecskeméten!

Hosszú évek óta nem rendeztek országso versenyt Kecskeméten, ám most összevont Magyar Bajnokságra vállalkoztak. A felnőtt versenyszámok mellett a veteránok, az U21-esek és az újonc korosztály küzdött a másfélszeres ranglista pontokért. (Csak a serdülő és az ifjúsági számokat rendezik majd meg Mohácson májusban.)

Nagyon régen volt már, hogy Magyar Bajnoki címet szereztünk utánpótlás versenyen, ebben az évben kettőt is begyűjtött a SZAK-Sportiskola. Mind a 4 játékosunk két versenyszámban állt asztalhoz, és nem okoztak csalódást.

Molnár Liza: Saját korosztályában, az U12-ben szerzett országos bajnoki címet! A vártnál azonban jobban meg kellett küzdenie a sikerért, mivel nem játszott csúcs formában betegsége miatt. A döntőig játszmát sem veszített, ott azonban kettőt is Szuhanyik Grétával szemben. Szerencsére a 4. és 5. játszmát simán nyerte meg az 1. helyen kiemelt versenyzőnk.

U13-ban a kiemelésének megfelelő helyen, a legjobb 8 között végzett. A főtáblán két könnyű győzelmet követően a régi rivális Barcsai Sophietól szenvedett 3-1-es vereséget.

Gergely Márk: A még csak 10 éves versenyzőnk az U11-es korcsoportban lett országos bajnok! Neki sem volt gondja - szettet sem veszített - egészen a döntőig. Fegyver Zsombor (MALÉV SC) ellen azonban nagyott kellett küzdenie a győzelemhez.  A 3-2-es siker azt jelentette, hogy Márk torony magasan vezeti a magyar ranglistát.

U13-ban nehéz sorsolást kapott, és nagy csata után búcsúzni kényszerült a főtábla 1. fordulójában.

Poór Balázs: Saját korcsoportjában, az U12-ben lett országos bajnoki ezüst érmes! A döntőig nem kellett megizzadnia neki sem, ott azonban Lovás Csongor (Dunakeszi) visszavágott a Budapest Bajnokságon elszenvedett vereségéért.

Az összevont újonc számban (U13) főtáblás kiemeltként egy győzelmet követően a későbbi győztes Kizakisz Georgiosz Nikolaosztól kapott ki.

Szarka Gábor: Saját korosztályában, az U11-ben a legjobb 8-ig jutott!  Jó formában versenyzett, és Fegyver Zsombortól is tudott játszmát rabolni a negyeddöntőben.

U13-ban selejtezőt kellett játszania, ám nagy hátrányból fordítva meg tudta nyerni csoportját. A főtáblán Cseri Ádám állította meg,

Az újonc OB eredményei:

http://moatsz.hu/index.php/esemenyek/versenykiirasok/hazai-versenyek/4740-a-2020-evi-osszevont-orszagos-bajnoksag-eredmenyei

Oldalainkat 84 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok