Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

Edzők meséltek Szombathelyen – Sportágak, módszerek, hitvallások

20 éves a Sportiskola

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Tenisz Diákolimpia Országos Döntő

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

Sportiskola szakosztályai

Pintér Attila emlékverseny: Jól szerepeltünk Orosházán

Két héttel a büki újonc, serdülő ranglista verseny után ismét országos versenyen álltak asztalhoz  a SZAK-Sportiskolás fiatalok. Sajnos nem teljes létszámmal, hiszen az indulás előtti napon Molnár Liza lebetegedett. A fiúk azonban - 5 fővel - elutaztak Orosházára.

Akárcsak Bükön, ezúttal is a legkisebbek között szerepeltünk kiemelkedően. Az U11-es - kis újonc - korosztályban ismét Poór Balázs és Gergely Márk állhatott fel a dobogóra. Márk a negyeddöntőben végre le tudta győzni régi mumusát, Lindner Zétényt (Dunakeszi), majd óriási csatában, előnyos állásból kapott ki klubtársától, Poór Balázstól.  Balázs sajnos a döntőben 2-1-es vezetés után kikapott Lovas Csongortól (Dunakeszi), így állhatott fel a dobogó 2. fokára. Ugyan ebben a számban Szarka Gábor a legjobb 8 közé jutásért szenvedett vereséget, de előtte meglepetésre megverte az 5. kiemelt Pricz Lászlót (Sásd).

Két dobogósunk jeleskedtek az U13-as (összevont újonc) korosztályban is. Nem könnyen, de sikerrel vették a selejtezős akadályokat és a főtáblára jutottak. Poór Balázs Epinger Mártontól (Veszprém), Gergely Márk pedig Kókai Ákostól (ATSK Szeged) kapott ki. Mindketten lényegesen erősebb és idősebb verenyzőtől szenvedtek vereséget. Horváth Gábor, Poór Patrik és Szarka Gábor egy-egy győzelme kevés volt a továbbjutáshoz.

Az U15-ös (serdülő) korosztályban a legfiatalabb játékosunk tündökölt. Gergely Márk (9 éves) 3 győzelmet aratva továbblépett a selejtezőkből. Tanári játékkal verte az 5-6 évvel idősebbeket is. A főtáblán a későbbi győztes Kárpáti Ágoston (BVSC-Zugló) ejtette ki az első fordulóban.A SZAK-Sportiskola többi versenyzője nem jutott főtáblára az idősebbek között.

Az eredmények itt megtalálhatók:

http://moatsz.hu/index.php/hirek/utanpotlas/4508-a-pinter-attila-i-osztalyu-ujonc-es-serdulo-ranglista-emlekverseny-oroshaza-eredmenyei-2

Oldalainkat 63 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok