Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Sportiskola szakosztályai

Cookies

WAKO Európa-bajnokság Szlovénia

A szlovéniai WAKO Európa-bajnokságon a pointfighting, a light-contact, a full-contact és a zenés formagyakorlat szakágak legjobbjai gyűltek össze. A kontinenstornán 21 ország 500 versenyzője vett részt. A szombathelyi Controll SE színeit négy sportoló képviselte az erőpróbán.

Bárdosi Sándor (full-contact, 71 kg) remekül kezdett, első mérkőzésén biztosan verte román riválisát, és jutott be a nyolc közé. A negyeddöntőben a vb-ezüstérmes, Eb-címvédő, későbbi győztes orosz Konikov Iurii azonban jobbnak bizonyult, így az 5. helyen zárt.

Szmolek Emánuel (light-contact, 79 kg) junior vb- és Eb-aranyérmesként, utolsó éves juniorként tette próbára tudását a felnőttek mezőnyében. A nyolcaddöntőben kezdett, német riválisa ellen nehezen melegedett be, aztán a második menetben fordított, és a folytatásban egyre nagyobb előnyre tett szert. Ám a nagy igyekezetében több apró szabálytalanságot vétett, a 4. hibája után pedig leléptette a bíró - egy megnyert mérkőzést bukott így el.

A magyar bajnok Szakál Diána (light-contact, 65 kg) még csak bontogatja szárnyait a nemzetközi porondon, első mérkőzése után búcsúzni kényszerült.

Bertalan Gábor (masters 63 kg, light contct) a negyeddöntőben biztosan nyert, az elődöntőben viszont 2-1-es pontozással maradt alul, bronzéremmel térhetett haza.

Bárdosi Sándornak pontszerző helyen zárt. Szmolek Emauel még csak 18 éves, remek a felépítése, fejlődik, nem fél a munkától. Rutinnal pedig idővel felvértezi magát.

A rutintalanság számlájára írom Szakál Diána szereplését is, aki kifejezetten technikás, ügyes kick-boxos, ám a tudásából ezúttal keveset mutatott meg. Bertalan Gábor az elődöntőben kapott ki,továbbjutást érdemelt volna. De ettől még a bronzérem szépen csillog. 

Bűszke vagyok az egyesület versenyzőire!

Dancsó"Kicsi"Zoltán

Oldalainkat 77 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok