Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Sportiskola szakosztályai

Cookies

Kick-light Magyar Bajnoki döntő

A Controll Sportegyesület szervezésével szeptember 1-jén a szombathelyi ELTE-SEK Sportcsarnoka adott otthont a 2018. évi Felnőtt és Master Class Light-contact és Kick-light Magyar Bajnoki döntőnek. A döntőre felnőtt kategóriában súlycsoportonként a ranglista első négy helyezettje kapott meghívást, Master-class korcsoport versenyzői részére a nevezés nyílt rendszerben került kiírásra. A tét nem volt kicsi, hiszen a döntő győztesei a magyar bajnoki címek mellett, a magyar válogatott tagjaként indulási jogot szereztek az idei pozsonyi és maribori kick-light illetve light-contact Európa-bajnokságra.

A fentiek alapján a Controll Sportegyesület 8 felnőtt versenyzője kapott meghívást és 2 master-class versenyzőt nevezett a döntőre. A felnőttek között esélyesként számon tartott- többszörös magyar bajnok- Bárdosi Sándor (-74 kg) a felkészülés utolsó állomásán szerzett sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a magyar bajnoki döntőt, így végül 7 felnőtt versenyző lépett tatamira a hazai bajnoki döntőn.

Dancsó Zoltán tanítványai közül Takács Viktória -65 kg-ban kick-lightban szoros küzdelemben, de megérdemelten szerezte meg első felnőtt bajnoki címét, light-ban ezüstérmes lett.

Bolfán Ákos első éves juniorként először lépett felnőtt magyar bajnoki döntőn tatamira és szerzett ezüstérmet kick-light -69 kg-ban, a fináléban érett, technikás kick-light küzdelmet vívott a budapesti ZMKBA versenyzője ellen.

Bolfán Ádám és Szmolek Emanuel – még szintén junior korúak, Ők is az utánpótlás válogatott edzőtáborból érkeztek a felnőtt döntőre - light-contactban és kick-lightban is ugyanabban a súlycsoportban 79 kg-ban versenyezték végig az első féléves szezont és rendszerint dobogón végeztek. Ezúttal light-contactban Szmolek Emánuel aranyérmet szerzett, második felnőtt magyar bajnoki címét gyűjtötte be, Bolfán Ádám ezüstérmes lett. Kick-lightban Bolfán Ádám kemény küzdelemben 1-1 pontnyi különbséggel maradt le a döntőről csepeli ellenféllel szemben és sajnos Szmolek Emánuel-nek sem sikerült a bravúr, a dobogó második helyén végzett.

A Controll SE master- class versenyzői alaposan kitettek magukért -63kg-ban Bertalan Gábor light és kick-light kategóriában sem talált legyőzőre míg Bárdosi Sándor Ferenc -74 kg-ban kick-lightban első magyar bajnoki címét szerezte meg.

Koszogovits Mihály által irányított kung fu szakosztályból Huszár Dominik -74 kg kick-lightban 2., lightban 3. helyen végzett, Pintér Bálint -84 kg light-contactban nagy csatában szerzett ezüstérmet. Szakál Diána -65 kg light-contactban technikás küzdelemben győzött és lett másodszor magyar bajnok.

A Controll SE sikerként értékeli az eredményeket és a döntő hazai megszervezését, lebonyolítását is.

Eredmények:

Bertalan Gábor                              master class -63 kg LC 1., KL 1.

Bárdosi Sándor Ferenc                 master class -74kg KL 1.

Takács Viktória                             -65 kg KL 1., LC 2.

Szakál Diána                                -65 kg LC 1.

Bolfán Ákos                                  -69 kg KL 2.

Bolfán Ádám                                 -79 kg LC 2., KL 3.

Szmolek Emánuel                         -79 kg LC 1., KL 2.

Pintér Bálint                                   -84 kg LC 2.

Huszár Dominik                             -74 kg KL 2., LC 3.

Oldalainkat 73 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok