Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Sportiskola szakosztályai

Cookies

Polgármesteri helyszínbejárás a Haladás Sportkomplexumnál

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere megtekintette a hideg időben is épülő Haladás Sportkomlexumot.

A hideg időjárás ellenére Szombathelyen a munka nem áll meg, a tervek szerint zajlik a Haladás Sportkomplexum építkezése. Keddi nap folyamán Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere tekintette meg a beruházás jelenlegi munkafolyamatait.a beruházás jelenlegi munkafolyamatait.

A sportcsarnok előregyártott szerkezet építése befejeződött, felbetonozás, kiegészítő monolit szerkezetek készítése folyamatban van. Megkezdődtek a sportcsarnok válaszfalazási, homlokzati vázkitöltő falak falazási munkái, a déli rámpa szerkezetépítése, rámpaalapozása.

Elkészültek a VIP épületrész falazási vakolási munkái, az épület villamos, illetve épületgépészeti alapszerelési munkák - erős illetve gyengeáramú rendszerek védőcsövezése légtechnikai, hűtés-fűtés, víz, tüzivíz, csapadékvíz-szennyvíz rendszerek kiépítése – folyamatosan zajlik. Elindultak az aljzatbetonozási, ipari padlókészítési munkák is.

Stadion épületrészen az előregyártott tartószerkezet elkészült, a lelátói mellvéd elemek elhelyezése folyamatban van. megkezdődtek a kioszkok, közönségforgalmi WC-k gépészeti alapszerelési munkái. Az acél szerkezet szerelése tovább haladt, a Ki oldal elkészült, a nyugati északi, keleti oldali szerkezetek szerelése párhuzamosan halad. Folytatódott a telken belüli közműhálózat kiépítése, ivóvíz, tűzivíz, csapadékvíz, szennyvíz rendszerek kiépítése párhuzamosan halad.

Február folyamán várhatóan befejeződnek a sportcsarnok vasbeton szerkezet építési munkái, továbbá megkezdődnek a sportcsarnokon belüli szakipari munkák. Folytatódnak továbbá a VIP épületrészben megkezdett szakipari, valamint épületgépészeti és épületvillamossági munkák és megkezdődnek a homlokzati üvegfalak beépítési munkái. Folytatódik az acél szerkezet szerelési munkák, amelynek döntő része februárban elkészül.

forrás: haladas.hu

Oldalainkat 85 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok