SZOMBATHELYI SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG versenykiírás és sorsolás

FRISSÍTÉS! Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tájékoztató

Edzéslátogatás felfüggesztése – Koronavírussal kapcsolatos intézkedés

Arena Savaria Sportcentrumba lépés szabályzott, korlátozott feltételekkel! 2020.márc.13.-tól visszavonásig!

Tájékoztató és utasítás járványügyi helyzet idejére

Jutalmazták a sportiskolásokat

Két szenzációs érmet nyertek a SZAK-Sportiskola versenyzői az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Nemzetközi szintű élsportolók meséltek a gyerekeknek Szombathelyen

ÁTADTÁK A MEGÚJULT SPORTLIGETET

A vasi Borhy Marcell aranyérmes sakkos

Sportiskola szakosztályai

MAGYAR ARANYESŐ SZOMBATHELYEN

Kitettek magukért a magyar versenyzők.

A szombathelyi VII. Magyar Grand Prix szerenkénti fináléiban, összesen négy aranyérmet szereztek: Böczögő Dorina, Dévai Boglárka, Hidvégi Vid és Vecsernyés Dávid jóvoltából.

A nőknél az aranyérmek gyártását Dévai Boglárka kezdte meg, aki ugrásban 14.400 ponttal győzött. Divéky Luca 13.500-al negyedik helyen végzett. A nap legeredményesebbje az olimpikon Böczögő Dorina lett, talajon nyert 14.700 ponttal és hibátlan gyakorlattal. Gerendán a második helyet szerezte meg 13.650 ponttal, míg felemás korlát gyakorlata szintén a második pozíciót hozta. A magyarok közül Csillag Tünde talajon lett ezüstérmes, Divéky Luca pedig gerendán lett harmadik.

A férfiaknál két aranyérem is született Hidvégi Vid és Vecsernyés Dávid révén. Hidvégi lólengésben 6.6-os kiindulópontú gyakorlatát mutatta be hibátlanul, ez pedig 15.350 pontot ért és az aranyérmet hozta. Remekelt Vecsernyés Dávid is, új nyújtógyakorlatával győzött 14.700 ponttal holtversenyben a szlovén Dimiccel. Lólengésben is holtverseny volt a második helyen, Vecsernyés a török Ferhat-tal zárt másodikként 14.350 ponttal. Korláton is született magyar érem Dudás Norbert 14.500 ponttal a harmadik lett. Ugyanitt Babos Ádám 14.000 ponttal negyedikként zárt. Babos még gyűrűn indult 13.900 pontja az ötödik helyet hozta, Vlacsil Attial ugyanitt 14.550-el a negyedik lett. Vlacsil még ugrásban indult 13.525 ponttal a hatodik helyen fejezte be a versenyt. Talajon két magyar érdekelt volt Vágner Levente 14.550 ponttal az ötödik, Kardos Botond 14.350 ponttal a hatodik helyen végzett.

Böczögő Dorina:

Nagyon boldog vagyok, hogy ebben az erős mezőnyben helyt tudtam állni, most már teljes mellszélességgel a kvalifikációs világbajnokságra készülök. A talaj nagyon jól sikerült ezzel a szerrel elégedett voltam.

Dévai Boglárka:

Örülök, hogy megnyertem az ugrást. A selejtezőhöz képest, sokkal jobban sikerült az ugrásom, magasabb pontszámot is kaptam. Ma jobban izgultam, a szlovén lányt is esélyesnek tartottam. Szerintem ugrásban testalkatom miatt vagyok erősebb a mezőnyben.

Hidvégi Vid:

Erős mezőnyben szerepeltem, nem számítottam igazán az első helyre, meglepetésként ért. Túlzásnak érzem, hogy én lennék a lólengés bajnoka, számomra ezt a szerepet a többszörös Európa- Világ és olimpiai bajnok Berki Krisztián képviseli.

Vecsernyés Dávid:

Nagyon örülök, hogy hibátlan lett a nyújtó gyakorlatom, és nem bánom, hogy végül holtversenyben lettem első és osztoznom kellett a dobogón. Az élet furcsa fintora hogy lólengésben is holtverseny alakult ki. Remélem, hogy ezekkel a gyakorlatokkal is segíteni tudom a magyar csapatot.

forrás:http://matsz.hu/

Szerző: matsz - 2015-09-27 19:49:01

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

Közérdekű adatok

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelyisport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Kövessen minket

      blogger100

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok